Winters Hart voor Dieren

woensdag 6 januari 2016

Trotec Laser exposant tijdens PSI 2016


PSI 2016: de ontmoetingsplek voor de promotie artikelen branche




Ook in het nieuwe jaar vindt de Europese toonaangevende beurs voor promotie artikelen weer plaats in Düsseldorf. Van 13 t/m 15 januari zijn er promotie professionals aanwezig op de beurs om nieuwe trends, innovaties en internationale producenten te ontdekken. Trotec informeert u in hal 12, stand B14 over de vele mogelijkheden die lasertechniek biedt. 






Lasergraveren en -snijden: Een meerwaarde voor uw klanten


​Dankzij de flexibele bewerking en de hoge snelheid, zijn Trotec lasers het ideale gereedschap in de promotie artikelen industrie. Met lasergraveermachines en lasersnijmachines kunnen verschillende materialen worden bewerkt, waaronder textiel, kunststof, metaal, hout, acrylaat, papier/karton, glas. De materialen kunnen gegraveerd, gesneden of gemarkeerd worden. Deze flexibiliteit maakt oneindige creativiteit mogelijk en veel verschillende mooie promotie artikelen. Dit levert een meerwaarde voor uw klanten en meer winst voor u!








Textiel trends


​De focus ligt op de PSI ook op het bewerken van textiel. Daarom vinden promotie professionals er niet alleen grootformaat systemen voor textiel trends, maar ook ideeën voor de bewerking van textiel met laser. Trotec laat natuurlijk veel voorbeelden zien van de klassieke promotie artikelen bewerking, maar ook voor het bewerken van nieuwe producten met de laser. Ontdek nieuwe ideeën voor uw organisatie! Bezoek ons in hal 12, stand B14 om een indruk te krijgen van de mogelijkheden die lasertechniek biedt, niet alleen voor textiel. We personaliseren graag uw promotie artikelen. 






Voor elke toepassing het juiste systeem


​Om de veelzijdige ideeën voor personalisering van promotie artikelen te bewerkstelligen heeft Trotec Laser een breed assortiment aan lasersystemen om te graveren, snijden of markeren - van enkele stuks tot series. Flatbedlasers in verschillende formaten tot galvolasers, die ook individueel aan uw eisen kunnen worden aangepast. Dit alles is te zien op de Trotec stand. Beleef ook de nieuwe Speedy 360 met de nieuwste innovaties.






Wij ontmoeten u graag!


​Wilt u weten welke voordelen een laser kan bieden voor uw organisatie? Wij nodigen u van harte uit onze lasermachines op de beurs te testen. Bezoek ons in hal 12, stand B14. Als u een toegangskaart nodig heeft kunt u deze aanvragen via:
http://www.psi-messe.com/trotec
Verzilver code: r3cq-bw5t-4qr3-6dvb



Geen opmerkingen:

Een reactie posten