Winters Hart voor Dieren

donderdag 8 augustus 2013

Speedy 400: Genomineerd voor EDP Awards
Op de FESPA in Londen is de Speedy 400 uitgeroepen tot Runner Up Product in de categorie "Best Flatbed Finishing System".


Trotec heeft op de FESPA in Londen een prestigieuze European Digital Press Association (EDP) Award in ontvangst mogen nemen. In de categorie „Best flatbed finishing system“ heeft de jury de Speedy 400 als Runner-Up Product verkozen. „Wij zijn trots op deze prijs en zijn ervan overtuigd dat ons product voldoet aan de hoge eisen van de printindustrie",  aldus Marketing Directeur Dietmar Engler. Trotec heeft de Speedy 400 ook tijdens de beurs gepresenteerd.


Een nieuwe dimensie in lasergraveren: Speedy 400

Het werkgebied van 1000 x 610 mm zorgt ervoor dat alle gangbare standaard materiaalafmetingen bewerkt kunnen worden. Het multifunctionele tafelconcept maakt snelle en eenvoudige configuratie voor alle snij- en graveerapplicaties mogelijk. Afhankelijk van de applicatie, kan de standaard-, vacuüm of snijtafel gekozen worden, het plaatsen en omwisselen van de tafels is erg eenvoudig. Bij het ontwerp van de lasermachine heeft het Trotec team de focus gelegd op gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit.



“Maxximale flexxibiliteit” - Te allen tijde

Elke Speedy 400 is “ready for flexx”. Dit betekent dat een Speedy 400 op elk gewenst tijdstip uitgebreid kan worden naar een Speedy 400 flexx, door het installeren van een extra laserbron. Kortom "maxximale flexxibiliteit" voor de lasergebruiker.

European Digital Press Association 

De European Digital Press Association (EDP) is opgericht in oktober 2006. Redactieleden van de belangrijkste industrie vakbladen hebben met de vereniging een platform voor de branche gecreëerd. De EDP awards bekronen elk jaar de meest innovatieve ontwikkelingen binnen de printindustrie. Een panel van onafhankelijke deskundigen vormt de jury. De EDP trofeeën van dit jaar zijn allen gegraveerd met een Trotec Speedy 300.