Winters Hart voor Dieren

vrijdag 26 april 2013

 

Het smartphone tijdperk

Even buienradar checken, een vriend of vriendin whatsappen of de laatste nieuwtjes bekijken op nu.nl. Wie doet dit tegenwoordig niet met de smartphone of tablet? We leven in een waar mobiel tijdperk. Trotec wil natuurlijk niet achterblijven en heeft eveneens een app ontwikkeld, de Trotec Laser Remote App. De app sluit volledig aan op de behoeftes van lasergebruikers. In deze blog zullen we een aantal hoogtepunten van de applicatie met u delen.

De Laser Remote App geeft een overzicht van de huidige lasertaken en de resterende lasergraveer en –snijtijden. Dankzij het virtuele werkgebied kan de laser gepositioneerd worden met één druk op de knop. Berichten over de afgeronde of huidige taken zorgen voor een efficiënte workflow. Meldingen van eventuele fouten helpen om de productiestilstand of uitval te voorkomen. De App kan worden aangesloten op één of meerdere Speedy’s.

Belangrijke kenmerken van de iOS App

Remote control van de aangesloten laser:
Aanduiding of de lasermachine bezig is met het uitvoeren van een taak of wacht op nieuwe taken.

Laser werking:
U kunt lopende taken pauzeren. Ook is het mogelijk om het afzuigsysteem, de Trotec Atmos, aan- of uit te schakelen.

Laser positionering:
Verplaats de laserkop met het virtuele toetsenbord of door het virtuele werkgebied aan te raken.

Berekening van graveer- en snijtijden:
Ontvang informatie over de totale en resterende bewerkingstijd van de lasertaak.

Downloaden van de App

De App is gratis verkrijgbaar in de AppStore. En geschikt voor een iPhone, iPod touch en iPad van iOS 6.0. Vereist: Wi-Fi, Laser software Job Control X en een Trotec laser systeem. De demo modus maakt het mogelijk om de App te testen zonder machine.

Voor meer informatie bekijk de video:



We wensen u veel App plezier toe!