Winters Hart voor Dieren

dinsdag 20 mei 2014




Voor materialen met grote oppervlakken

De Speedy 500 is de ideale CO2 lasersnij- en graveermachine voor wie materialen met een groot oppervlak op een efficiƫnte, snelle en uiterst nauwkeurige manier wil snijden en graveren. De laser cutter is als geen enkel ander apparaat in zijn klasse flexibel en productief. Zo wordt de grote laser cutter ingezet voor bijvoorbeeld het maken van een houten trouwbord met de twee namen van de geliefden of bijvoorbeeld voor het maken van een opvallende award!



Doorvoer mogelijkheid

Af en toe is zelfs het werkgebied van de Speedy 500 te klein, in dat geval kan er gebruik worden gemaakt van de doorvoer mogelijkheid. Dit is bijvoorbeeld handig als er productiedeuren gegraveerd moeten worden. 




Afzuigsysteem


Een goed afzuigsysteem is cruciaal om ervoor te zorgen dat u uw lasermachine kan bedienen in veilige en schone omstandigheden. Stof en gassen moeten uit de omgeving van de machine verwijderd worden om de kwaliteit van uw lasersnij- of lasergraveerwerk te garanderen. Bovendien zal een afzuigsysteem dat voldoende actieve kool bevat de dampen filteren die vrijkomen tijdens het laserproces.



Verschillende lenzen beschikbaar

Voor de Speedy 500 zijn er meerdere lenzen beschikbaar. Verschillende lenzen zijn belangrijk, omdat bij bijvoorbeeld het snijden van 6mm dik hout de focusdiepte anders is dan bij het lasergraveren van wijnglazen. 


Ferromagnetische tafel

Eveneens zijn er verschillende tafels beschikbaar voor de Speedy 500. De ferromagnetische tafel is heel handig bij het snijden van lichte of dunne materialen als papier. Er kan gebruik worden gemaakt van magneten om zo het materiaal op de plaats te laten liggen.  


 

Voor extra informatie over de Speedy 500 en de accessoires kunt u altijd contact met ons opnemen via info@troteclaser.nl of +31 (0)535741515.